Experții tăi în protecția locuinței și afacerii

Istoria și misiunea noastră

Fondată în 2008, D-D-D s-a impus rapid ca lider în domeniul serviciilor de control al dăunătorilor în București și zonele înconjurătoare. Misiunea noastră este simplă: să oferim pacea minții clienților noștri prin protecția eficientă și durabilă a locuințelor și afacerilor lor împotriva dăunătorilor. Ne dedicăm oferirii de servicii de înaltă calitate, personalizate pentru fiecare client, cu un angajament ferm pentru siguranță, eficiență și responsabilitatea mediului.

Serviciile Noastre

La D-D-D, oferim o gamă largă de servicii personalizate pentru nevoile unice ale fiecărui client:

 • Dezinsecție: Combatem eficient infestările cu insecte, utilizând soluții avansate care protejează sănătatea oamenilor și a animalelor de companie.
 • Deratizare: Oferim soluții sigure și eficiente pentru eliminarea rozătoarelor, asigurând un mediu curat și sănătos.
 • Dezinfecție: Implementăm metode de dezinfecție de ultimă generație pentru a preveni răspândirea microorganismelor patogene.

Procesul Nostru

Începem cu o evaluare detaliată a spațiului tău, urmată de planificarea și implementarea unei strategii personalizate. Folosim cele mai recente tehnologii și substanțe avizate, garantând o intervenție rapidă și minim invazivă. Echipa noastră calificată monitorizează constant eficacitatea soluțiilor aplicate, asigurându-te că problema ta a fost rezolvată definitiv.

Certificări și Acreditări

Suntem mândri de certificările și acreditările obținute, care reflectă angajamentul nostru pentru excelență și conformitatea cu cele mai înalte standarde profesionale.

Contact și Programări

Pentru mai multe informații sau pentru a programa o evaluare, nu ezita să ne contactezi prin formularul de pe site, telefon, sau email. Echipa noastră este gata să îți ofere soluțiile de care ai nevoie pentru a trăi și a lucra într-un mediu sigur și sănătos.

Alege D-D-D pentru servicii de control al dăunătorilor realizate cu profesionalism, eficiență și grijă pentru sănătatea ta și a mediului înconjurător. Suntem aici pentru a-ți oferi pacea minții pe care o meriți.

Strada Munții Apuseni 23,
București 060312,
România

Luni – Duminică: Intervenții NON-STOP
EVALUARE GRATUITĂ


Telefon: 0786.232.915

Whatsapp: 0786 232 915

E-mail: contact@d-d-d.ro

Simțiți-vă liber să salutați sau să puneți întrebări:  Prin trimiterea acestui formular, sunteți de acord cu politica de confidențialitate.


  Aveți nevoie de un ajutor rapid sau aveți întrebări?


  0786.232.915

  Deschis

  Luni - Duminică

  Intervenții
  NON-STOP

  Adresa noastră

  Strada Munții Apuseni 23,
  București 060312,
  România