TARIFE D-D-D

Tarife pentru Serviciile de
Dezinsecție, Deratizare


Explorați tarifele avantajoase pentru un mediu protejat și sănătos.

Descoperiți tarifele noastre transparente și competitive

Angajamentul nostru pentru servicii de înaltă calitate la prețuri accesibile

Bine ați venit în spațiul nostru dedicat transparenței și profesionalismului! Suntem încântați să vă oferim o privire detaliată asupra tarifelor noastre pentru serviciile de dezinsecție, dezinfecție și deratizare. La D-D-D, ne mândrim cu oferirea unor soluții accesibile și eficiente, atât pentru persoane fizice, cât și pentru asociațiile de proprietari.

Dezinsecție personalizată pentru fiecare

Tarife competitive pentru dezinsecție

La D-D-D, ne dedicăm oferirii de servicii excepționale de dezinsecție, adaptate la o varietate de spații și nevoi. Fie că este vorba de o locuință personală, fie de spații comerciale sau comunități rezidențiale, angajamentul nostru este de a furniza soluții eficiente și accesibile. Ne mândrim cu abilitatea noastră de a oferi tarife competitive, asigurând în același timp eficiență și siguranță pentru clienții noștri.

Diversitatea serviciilor de dezinsecție la prețuri accesibile
Oferim o gamă largă de servicii pentru combaterea eficientă a dăunătorilor, toate la prețuri competitive. Fie că este vorba de gândacii de bucătărie sau ploșnitele de pat, furnicile sau molii, utilizăm tehnici avansate pentru a vă asigura liniștea, la tarife care reflectă calitatea și eficiența serviciilor noastre.
Adaptabilitate și flexibilitate la prețuri corecte
Ne mândrim cu flexibilitatea serviciilor noastre, oferind soluții personalizate la prețuri corecte pentru fiecare tip de locuință. Scopul nostru este de a vă furniza un serviciu eficient și discret, respectând intimitatea și rutina dumneavoastră zilnică, totul la un tarif just.
Servicii personalizate pentru un mediu curat și sănătos
Mai jos, veți găsi detalii despre serviciile noastre de dezinsecție, inclusiv opțiunile disponibile pentru diferite tipuri de locuințe, toate prezentate cu claritatea tarifelor. Pentru mai multe informații sau pentru a programa un serviciu la un preț competitiv, nu ezitați să ne contactați. Suntem aici pentru a vă ajuta să trăiți într-un mediu curat și protejat, oferindu-vă cele mai bune soluții la prețuri accesibile.

Tarife personalizate pentru serviciile de dezinsecție în locuințe private - De la garsoniere la apartamente spațioase

Serviciu și Interval Garsonieră Ap. 2 Camere Ap. 3 Camere Ap. 4 Camere
Gândaci de Bucătărie (7-14 zile) 300 lei 350 lei 400 lei 450 lei
Ploșnițe de Pat (7-10 zile) 500 lei 750 lei 1000 lei 1250 lei
Gândaci de Canalizare (7-14 zile) 250 lei 300 lei 350 lei 400 lei
Sistem Anti-Muște (10-14 zile) 250 lei 300 lei 350 lei 400 lei
Soluție Anti-Purici (7-10 zile) 250 lei 300 lei 350 lei 400 lei
Protecție împotriva Moliei (10-14 zile) 250 lei 300 lei 350 lei 400 lei
Combatere Furnici (10-14 zile) 250 lei 300 lei 350 lei 400 lei
Notă: Toate tarifele afișate sunt pentru o singură intervenție de dezinsecție și nu includ TVA.

Tarife personalizate pentru serviciile de dezinsecție exterioară - Pentru curți, grădini și terase

Serviciu și Interval Sub 500 mp 501 - 750 mp 751 - 1000 mp
Combaterea Țânțarilor (10-14 zile) 350 lei 450 lei 550 lei
Protecție împotriva Viespilor (O singură intervenție) 400 - 500 lei 550 - 650 lei 650 - 750 lei
Controlul Căpușelor (10-14 zile) 400 lei 500 lei 600 lei
Eliminarea Puricilor în Exterioare (7-10 zile) 400 lei 500 lei 600 lei
Combaterea Gândacilor Urât Mirositori (7-10 zile) 400 lei 500 lei 600 lei
Notă: Toate tarifele afișate sunt pentru o singură intervenție de dezinsecție și nu includ TVA.

La D-D-D, ne angajăm să oferim soluții complete și eficiente pentru dezinsecție. Pentru a asigura eficacitatea maximă a tratamentelor noastre, recomandăm realizarea a două intervenții, cu interval specific în funcție de tipul dăunătorului combătut. Această dublă abordare asigură o protecție de lungă durată și eliminarea eficientă a dăunătorilor din spațiul vostru.

Vă informăm că tarifele pentru serviciile noastre DDD menționate mai sus nu includ TVA și sunt calculate pentru un singur tratament. De asemenea, dorim să subliniem transparența și corectitudinea politicii noastre de plată: intervențiile sunt achitate la momentul prestării serviciilor, fără a solicita plăți în avans. Această politică asigură încredere și siguranță în relația noastră cu fiecare client.

Tarife deratizare pentru persoane fizice - spații interioare

Tip Locuință Tarif
Garsonieră 250 lei
Apartament 2 Camere 300 lei
Apartament 3 Camere 350 lei
Apartament 4 Camere 400 lei
Casă/Vilă Ofertă personalizată
Notă: Toate tarifele afișate sunt pentru o singură intervenție și nu includ TVA.

Echipa D-D-D, abordează deratizarea în spațiile interioare cu cea mai mare grijă și responsabilitate. În locuințe, utilizăm metode sigure și eficiente, cum ar fi capcane mecanice și adezive cu atracție hormonală sau/si alimentară, evitând utilizarea de raticide pentru a preveni orice risc accidental pentru animalele de companie sau copii.

Pentru case și vile, în zone mai puțin accesibile cum ar fi beciurile sau anexele, aplicăm produse biocide de ultimă generație, care sunt eficiente chiar și la prima ingerare. Acestea sunt amplasate conform normelor și metodologiei specificate în GHID INSP de Dezinsecție și Deratizare, în stații de intoxicare sigure, pentru a proteja speciile neintenționate.

Periodicitatea și eficacitatea serviciului de deratizare

Control și Monitorizare Riguroasă Post Intervenție

Noi, la D-D-D, urmărim cu atenție evoluția fiecărei intervenții de deratizare. În mod tipic, efectuăm un control la aproximativ o săptămână după prima intervenție. Acest pas este crucial pentru a verifica și realimenta stațiile de intoxicare, a evalua rezultatele obținute și a propune măsuri specifice adaptate fiecărui caz. În această etapă, se percepe un cost doar pentru reactivarea stațiilor.

Monitorizare trimestrială pentru eficiență de lungă durată
Pentru a menține un control eficient asupra prezenței rozătoarelor, recomandăm o monitorizare trimestrială, care permite o gestionare proactivă și previne reinfestările. Referitor la tratamentele ulterioare, acestea implică reactivarea și monitorizarea periodică a stațiilor de intoxicare. În cazul exemplului nostru, pentru o proprietate cu 12 stații de intoxicare, costul total pentru aceste servicii este de 300 lei, fără a include TVA.
Intervenții suplimentare și personalizate
În funcție de gradul de infestare și de atracții specifice zonei, intervenții suplimentare cu raticide pe bază de spumă pot fi necesare pentru a spori eficiența tratamentului.
Planuri de combatere elaborate de specialiști
Un plan concret de combatere a rozătoarelor este stabilit de tehnicienii noștri acreditați CEPA, prezenți în orașele unde operăm. Aceștia elaborează o structură tehnică detaliată a intervenției, incluzând periodicitatea monitorizării și controlului rezultatelor, pentru a asigura o prevenție eficientă pe termen lung și a evita reinfestările.
Strategii durabile pentru deratizare
Reamintim că o singură intervenție nu garantează rezultate pe termen lung. Abordarea noastră integrată și monitorizarea constantă sunt esențiale pentru un control eficient și durabil al rozătoarelor.

Tarife deratizare pentru persoane fizice - spații exterioare

Serviciile noastre de deratizare exterioară sunt personalizate pentru a răspunde nevoilor fiecărei proprietăți, ținând cont de suprafața acesteia și de gradul de infestare. Ce vă oferim:

 • Stații de intoxicație din PVC, echipate cu sisteme de securitate, amplasate strategic pentru a controla accesul la substanțele raticide.
 • Crearea unei bariere perimetrale eficiente, cu stații plasate la distanțe optime, formând astfel un scut de protecție împotriva rozătoarelor.
 • O a doua barieră în jurul clădirilor, cu o atenție sporită în zonele cu risc ridicat, evitând amplasarea stațiilor prea aproape de căile de acces în clădiri.
 • Utilizarea momelilor atractive și eficiente, cu substanțe active variate pentru a asigura rezultate optime.
 • Costul unei stații de intoxicație, care include planul integrat de combatere, ancorarea, și materialele de avertizare, este de 25 lei (+ TVA). Reactivarea stației costă de asemenea 25 lei, incluzând raticida, igienizarea și monitorizarea în cadrul planului de combatere.

Ne dedicăm să vă oferim cele mai eficiente și sigure metode de deratizare, asigurându-vă că spațiul dumneavoastră este protejat și sigur. Pentru detalii sau programări, echipa noastră este gata să vă asiste cu profesionalism și expertiză.

Tarife D-D-D pentru persoane juridice - Soluții customizate pentru afaceri

Conformitate cu legislația și parteneriat profesional

Prestarea serviciilor de dezinsecție, deratizare și dezinfecție este esențială și obligatorie pentru toți agenții economici, conform legislației actuale. Detalii despre cerințele legale pot fi accesate în secțiunea dedicată Legislației DDD pe website-ul nostru.

Recunoaștem că fiecare spațiu comercial are nevoi unice. Astfel, costul serviciilor noastre este adaptat pentru a se potrivi caracteristicilor și cerințelor specifice ale fiecărui spațiu. Echipa D-D-D este pregătită să ofere oferte personalizate care să corespundă necesităților specifice ale afacerii.

Parteneriatul cu D-D-D - Asigurarea unui mediu de lucru protejat

Prin alegerea D-D-D ca partener de încredere pentru serviciile de deratizare, dezinsecție și dezinfecție, beneficiile pentru entitățile comerciale includ:

 • Planuri de Tratament Personalizate: Dezvoltăm soluții adaptate fiecărui spațiu de afaceri, asigurând eficacitate maximă.
 • Rapoarte și Analize Specifice: Furnizăm rapoarte detaliate și analizăm tendințele în funcție de particularitățile activității comerciale sau tipul de dăunător identificat. Echipa noastră își asumă responsabilitatea de a menține spațiile comerciale protejate împotriva oricărui dăunător, pe durata întregii colaborări.

La D-D-D, ne dedicăm să asigurăm că spațiul de lucru al clienților noștri este întotdeauna sigur, igienic și protejat, permițându-le să se concentreze pe conducerea eficientă a afacerii.

Asociațiile de proprietari și scări de bloc - Tarife Dezinsecție și Deratizare 2024

Beneficiați de mai mult, plătind mai puțin!

D-D-D vă aduce o ofertă specială pentru asociațiile de proprietari în 2024: "Cumpărați Două, Primiți Una Gratis!". Pentru fiecare două intervenții de dezinsecție comandate, vă oferim o intervenție de deratizare complet gratuită. Aceasta este o oportunitate excelentă pentru asociațiile de proprietari să beneficieze de serviciile noastre de calitate, asigurând un mediu curat și sigur pentru toți locatarii.

Tarifele pentru această ofertă promoțională sunt detaliate în tabelul nostru de prețuri. Vă invităm să consultați aceste informații și să profitați de această oportunitate unică de a vă proteja clădirile și comunitățile.

Tarife avantajoase pentru asociațiile de proprietari și scări de bloc în 2024

Tip imobil Număr etaje Număr scări Tarif scară
Bloc 4 etaje 1-4 scări 300 lei
5-7 scări 275 lei
8-10 scări 250 lei
Bloc 8-11 etaje 1-4 scări 450 lei
5-7 scări 425 lei
8-10 scări 400 lei
peste 10 scări 375 lei
Notă: Toate tarifele afișate sunt pentru o singură intervenție și nu includ TVA.

Informații importante legate de oferta noastră pentru asociațiile de proprietari

 • Aspecte Fiscale: Rețineți că tarifele prezentate nu includ TVA.
 • Detalii despre Procedura de Dezinsecție și Deratizare: Dezinsecția se va efectua în spațiile comune, inclusiv subsolurile tehnice și toate ghenele. Deratizarea se va concentra pe subsolurile tehnice și pe ghenele colectoare. După fiecare intervenție, recomandăm limitarea accesului în aceste spații pentru cel puțin 30-40 de minute, permițând substanței să-și producă efectul biocid și să se usuce complet.
 • Programarea Deratizării: Serviciul de deratizare va fi efectuat odată cu a doua etapă de dezinsecție. Dacă cele două servicii de dezinsecție nu sunt efectuate, gratuitatea oferită pentru deratizare nu va mai fi aplicabilă.
 • Procedura pentru Dezinsecția Curativă: În cazul problemelor active cu insecte, dezinsecția curativă se va realiza în două tratamente, la un interval de 7-14 de zile. Prima etapă are ca scop eliminarea insectelor adulte vii, urmând ca în a doua etapă să se elimine larvele care au eclozat din ouăle depuse până la momentul primei intervenții.
 • Intervenții de Deratizare Separate: Dacă se solicită doar servicii de deratizare, se vor aplica tarifele conform tabelului de prețuri afișat.

Aceste informații sunt esențiale pentru a vă asigura că beneficiați la maximum de oferta noastră promoțională, protejând eficient spațiile dumneavoastră comune de prezența dăunătorilor.

Tarife speciale în contextul serviciilor pentru asociații de proprietari

În situația în care proprietarii individuali au nevoie de servicii de dezinsecție suplimentare, D-D-D vine în întâmpinarea acestor cerințe cu o ofertă de preț avantajoasă. Această ofertă este aplicabilă exclusiv atunci când serviciile sunt prestate concomitent cu cele destinate întregii asociații de proprietari. Detalii referitoare la tarifele specifice pentru proprietari individuali pot fi consultate în tabelul de mai jos, care prezintă opțiunile disponibile și costurile aferente.

Opțiuni de tarifare pentru proprietari individuali în cadrul asociațiilor

Tip locuință Gars. Ap 2 cam. Ap 3 cam. Ap 4 cam.
1-10 spații 250 lei 300 lei 350 lei 400 lei
11-20 spații 210 lei 260 lei 280 lei 300 lei
21-30 spații 200 lei 230 lei 250 lei 280 lei
Peste 31 spații 190 lei 210 lei 230 lei 250 lei
Notă: Toate tarifele afișate sunt pentru o singură intervenție și nu includ TVA.

Descarcă oferta noastră completă în format PDF

Contactați echipa
D-D-D

Servicii profesionale de dezinsecție și deratizare

Pentru a beneficia de experiența noastră profesională în domeniul dezinsecției și deratizării, vă invităm să ne contactați. Fie că aveți nevoie de detalii suplimentare, doriți să programați un serviciu sau să discutați despre planurile personalizate de combatere a dăunătorilor, echipa noastră este pregătită să vă asiste cu profesionalism și atenție. Suntem aici pentru a vă oferi soluții eficiente, garantând confortul și liniștea în locuința dumneavoastră.

Pentru programări sau întrebări, nu ezitați să ne contactați la +40 786.232.915 sau prin email la contact@d-d-d.ro.

Profesionalism și eficiență
Noi, echipa D-D-D, ne dedicăm fiecărei sarcini cu maximă seriozitate. Cunoaștem importanța unui mediu curat și sănătos, și suntem aici pentru a vă ajuta să vă recâștigați liniștea și confortul în propriul cămin. Profesionalismul și eficiența sunt cuvintele care ne ghidează în fiecare zi.
Tarife competitive și corelate cu calitatea
La D-D-D, înțelegem că prețul este un factor decisiv pentru clienții noștri când caută servicii de dezinsecție și deratizare. De aceea, ne angajăm să oferim tarife nu doar competitive, dar și corelate direct cu înalta calitate a serviciilor noastre. Adoptăm o politică de prețuri echitabilă și transparentă, asigurându-vă că investiția dumneavoastră în sănătatea și confortul locuinței este întotdeauna justificată.
Angajament pentru sănătate și mediu
Punem un accent deosebit pe utilizarea substanțelor avizate de Ministerul Sănătății din România și de European Chemicals Agency E.C.H.A. Ne dedicăm să protejăm sănătatea dumneavoastră și a mediului înconjurător, depunând eforturi constante pentru a reduce impactul ecologic al serviciilor noastre de control al dăunătorilor.