SERVICIILE NOASTRE

Ce putem face
pentru dvs.?


Abordarea noastră de servicii privind Dezinfecția-Dezinsecția-Deratizarea

Servicii de DEZINFECȚIE


La D-D-D, pe lângă faptul că suntem experți în controlul dăunătorilor în București și Ilfov, oferim și servicii de igienizare și dezinfecție pentru o serie de contaminanți, pentru a vă ajuta casa și afacerea să fie locuri sigure și curate.

Serviciul nostru de dezinfecție oferă o protecție puternică împotriva SARS-CoV-2 și a multor alte tipuri de virusuri, precum și a bacteriilor. Produsele de dezinfecție pe care le folosim ucid 99,99% din agenți patogeni în câteva secunde. Serviciul nostru de dezinfectare asigură că familia dumneavoastră, vizitatorii, angajații și oricine intră în contact cu casa sau afacerea dumneavoastră se află într-un mediu dezinfectat. Obținerea unui serviciu de dezinfecție profesională este o investiție inteligentă. Contactați-ne astăzi pentru informații suplimentare.

CONTACTEAZĂ-NE

Servicii de DEZINSECȚIE


Serviciile de prevenire a dăunătorilor și de întreținere înseamnă mai mult decât simpla eradicare a infestărilor de insecte din casa sau de pe proprietatea dumneavoastră. La D-D-D, misiunea noastră este de a eradica problema și de a oferi protecție suplimentară împotriva infestărilor viitoare.

Primul pas în rezolvarea problemei de control a dezinsecției este identificarea tipului de insecte care vă infestează casa sau afacerea. Indiferent de cât de mare sau mică este infestarea, echipa noastră de dezinsecție are cunoștințe și experiență în rezolvarea problemelor. Dacă aveți întrebări despre serviciile noastre de combatere a dăunătorilor din București și Ilfov, nu uitați să ne contactați. De asemenea, puteți solicita ca un expert în combaterea dăunătorilor să vă viziteze proprietatea cu ajutorul serviciilor noastre de inspecție amănunțită.

CONTACTEAZĂ-NE

Servicii de DERATIZARE


Deratizarea în București și Ilfov nu este o treabă ușoară din cauza condițiilor climatice și a structurilor de clădiri deschise. D-D-D este specializată în aplicarea celor mai noi tehnici de deratizare în cele mai sensibile zone. Oferim tratamente personalizabile pentru a satisface nevoile dvs. individuale.

O infestare cu dăunători în locuința dumneavoastră poate fi periculoasă pentru sănătatea familiei dumneavoastră și poate provoca daune costisitoare. Fie că aveți deja o infestare sau doriți să luați măsuri preventive, D-D-D vă poate ajuta. D-D-D vă oferă soluțiie optime de combatere a dăunătorilor. Tehnicienii noștri își fac timp pentru a afla care sunt preferințele și așteptările dumneavoastră în ceea ce privește serviciile de deratizare. Dacă ne semnalați o problemă de dăunători în casă sau în grădină, vom stabili o întâlnire pentru a vă vizita. Contactați-ne pentru un control eficient al dăunătorilor, și nu numai.

CONTACTEAZĂ-NE

Soluțiile noastre de aplicare a Dezinfecției-Dezinsecției-Deratizari


Cu mulți ani de experiență în tratarea diferitelor tipuri de infestări cu dăunători, toate soluțiile și tehnicile noastre de Dezinfecție-Dezinsecție-Deratizare sunt dovedite a fi eficiente prin aplicarea atentă a pesticidelor. Utilizarea diferitelor tipuri de pesticide este analizată cu atenție înainte de aplicare, mai ales atunci când pot fi folosite alternative non-chimice pentru a obține aceleași rezultate.

01

Inspecție și evaluare

Pentru a asigura o soluție de calitate, specialiștii noștri vor efectua o inspecție și o evaluare amănunțită pentru a pregăti strategia și planul de acțiune împotriva dăunătorilor.

02

Strategie și plan de acțiune

Folosind datele colectate în urma fazei de inspecție și evaluare, specialiștii noștri vor formula planul de acțiune prin ajustarea variabilelor aflate sub controlul nostru, cum ar fi frecvența tratamentului, substanțele chimice, metodele de aplicare.

03

Tratament și soluție

În urma planului nostru de acțiune, specialiștii noștri vor pune în aplicare planurile de combatere a dăunătorilor. Vizând mai multe etape ale infestării, cum ar fi un program cu ciclu de viață multiplu, reducem populația la un nivel acceptabil cu ajutorul competențelor și experienței specialiștilor noștri.

04

Raportare și monitorizare

La sfârșitul fiecărei vizite, furnizăm o listă detaliată a observațiilor și a acțiunilor întreprinse. Acest lucru ajută la o perspectivă asupra progresului infestării lor, oferind în același timp sugestii simple și eficiente din punct de vedere al costurilor.

SERVICIUL DE URGENȚE

Linia de asistență 24h

0786.232.915

PASUL 1

Inspecție și evaluare

Pentru a asigura o soluție de calitate, specialiștii noștri vor efectua o inspecție și o evaluare amănunțită.

PASUL 2

Tratament și soluție

În urma planului nostru de acțiune, specialiștii noștri vor pune în aplicare planurile de combatere a dăunătorilor.


 • Ionela, București
  Consultantul este politicos și bine informat și răspunde la toate întrebările cu detalii. Am rezervat acest serviciu la o altă companie înainte, dar nu mi-au putut oferi nicio sugestie. Sunt foarte mulțumit de serviciile D-D-D și nu voi ezita să îi recomand prietenilor mei.😊
  Ionela, București
 • George, București
  Am avut șoareci în spălătorie și un tehnician a venit în 24 de ore. Tehnicianul (din păcate, nu-mi amintesc numele lui) a fost absolut remarcabil - în mod clar știa despre ce vorbește și a explicat totul într-un mod clar și simplu. Nu numai că a făcut toată treaba pentru a încerca să scape de problemă, dar a dat și sfaturi grozave despre cum să o prevenim în viitor. De asemenea, a fost foarte înțelegător cu preocupările noastre legate de otrăvurile din preajma animalelor de companie și a copiilor. Foarte profesionist, prietenos și minuțios. 🌟🌟🌟🌟🌟
  George, București
 • Petre, București
  D-D-D a depășit toate așteptările pentru a-mi scăpa casa de dăunători! Sunt extrem de organizați și punctuali. Fiecare persoană de serviciu a fost foarte bine informată și prietenoasă. I-aș recomanda cu căldură!!!
  Petre, București
 • Mihaela, București
  Foarte mulțumită de serviciul prestat, mi-a împărtășit cunoștințe pe care nu le știam până acum... ...dispus să facă un efort suplimentar pentru a adăuga valoare clientului său.
  Mihaela, București
 • Dragos, Otopeni
  Răzvan a venit și a fost foarte profesionist. Am găsit înțelegere atunci când a trebuit să reprogramez.A făcut o treabă excelentă de a explica costul (mult mai accesibil decât alte companii de combatere a dăunătorilor pe care le-am găsit în zona noastră). A făcut o treabă uimitoare la casa noastră, recomand cu căldură această companie.👍
  Dragos, Otopeni